Hola,

Us vull donar la benvinguda a aquesta eina d’informació que és la nostra nova pàgina web.

El nostre club és una entitat esportiva amb més de 30 anys d’història i, actualment compte amb uns 150 joves esportistes que ens permet tenir 11 equips federats a més a més de l’escoleta.

És per la nostra història i per la nostra força esportiva que la Junta Directa, la qual tinc l’orgull d’encapçalar, té una responsabilitat molt important. Quan vaig acceptar el repte de presidir el BASQUET ROSES, ho vaig fer amb la premissa de fer-ho en equip, ja que considero o més ben dit, considerem, la Junta Directiva, que és la millor forma d’anar cap endavant, d’evolucionar en positiu i d’anar millorant amb les aportacions de cada un. Per això m’agrada el bàsquet. Perquè, per damunt d’altres valors i consideracions és un esport d’equip.

Siguem tots plegats, jugadors, pares i mares, entrenadors, etc, un exemple del qual volem ensenyar a aquesta generació i les properes de jugadors. Hem de fer una tasca educativa perquè els nostres representants, els jugadors i jugadores, donin una imatge positiva del club arreu; també hem de fer una tasca esportiva perquè les nostres jugadores i els nostres jugadors s’esforcin cada dia i al final aquest esforç vindrà recompensat amb una millora de la qualitat tècnica individual i això representarà un pas endavant de l’equip; però a més a més hem de fer tot el possible perquè els nens i les nenes gaudeixin jugant, que en el fons és el més important.

I per finalitzar cridem la cançó que reciten els jugadors i jugadores de les categories inferiors del BASQUET ROSES durant els partits mentre són a la banqueta que diu més o menys així:

«Quin equip és el millor????…CB Roses Sí Senyor!!!!! Tan si perd com si guanya, aquest equip… És una CANYA!!!!»

Martí Roca Yglesias

Comparte esta página